Hoe inschrijven? prijs?

De prijs voor de lessenreeks van 21 lessen bedraagt 110 euro.  De samenspel klas op dinsdagavond duurt 1 uur en 20 minuten, de prijs daarvoor is 125 euro.  Als dezelfde persoon graag 2 cursussen volgt dan kan dat voor een totaalprijs van 190 euro.

 

Inschrijven doe je voortaan online via deze link

je krijgt dan kort daarop een mail terug met de bevestiging (als er nog plaatsen vrij zijn) dat je ingeschreven bent in de groep van jouw voorkeur.

In de mail zitten ook de betalingsgegevens.  Je inschrijving is maar definitief als wij ook jouw betaling ontvangen hebben binnen de 5 werkdagen na de bevestigingsmail, zoniet kunnen we je plaats niet meer garanderen.  Ook voor andere vragen in verband met de inschrijvingen kan je mailen naar bovenstaand mailadres.

Betalingsgegevens:

Rekeningnummer BE16 9799 6346 9174 (vzw ‘t Smiske)
Het inschrijvingsbedrag is
– 110 euro voor de gewone cursus
– 190 euro voor dezelfde persoon die 2 cursussen volgt
-125 euro voor de cursus samenspel op dinsdag die 1u20 duurt
Wij vragen ook deze mededeling te gebruiken:
inschrijving voornaam naam dag cursus (vb inschrijving joris van den cruijce donderdag 3)

Wie nog geen gitaarles volgde, start normaliter in het eerst jaar (dus op maandag of dinsdag). Wie echter al ervaring heeft met gitaar spelen of elders al cursus volgde, kan eventueel in een hoger jaar starten. Daarvoor stuur je best een mailtje naar gitaarasse@gmail.com. Ook is mits overleg met en akkoord van de begeleiders een overgang naar een andere groep nog mogelijk gedurende de eerste weken.