Hoe inschrijven? prijs?

De prijs voor de lessenreeks van 21 lessen bedraagt 110 euro.  De samenspel klas op dinsdagavond duurt 1 uur en 20 minuten, de prijs daarvoor is 125 euro.

 

stuur een mail met naam, voornaam, leeftijd, gewenste cursus naar gitaarasse@gmail.com

je krijgt dan kort daarop een mail terug met de bevestiging (als er nog plaatsen vrij zijn) dat je ingeschreven bent in de groep van jouw voorkeur.  In de mail zitten ook de betalingsgegevens.  Je inschrijving is maar definitief als wij ook jouw betaling ontvangen hebben binnen de 5 werkdagen na de bevestigingsmail, zoniet kunnen we je plaats niet meer garanderen.  Ook voor andere vragen in verband met de inschrijvingen kan je mailen naar bovenstaand mailadres.

Wie nog geen gitaarles volgde, start normaliter in het eerst jaar (dus op zondag, zaterdag of donderdag). Wie echter al ervaring heeft met gitaar spelen of elders al cursus volgde, kan eventueel in een hoger jaar starten. Dit dient bij contactname via gitaarasse@gmail.com te worden aangegeven. Ook is mits overleg met en akkoord van de begeleiders een overgang naar een andere groep nog mogelijk gedurende de eerste weken.